Grand Hotel Falkenberg - | Hotellboka.se

Grand Hotel Falkenberg

Hotell
Grand är ett mycket bra alternativ till alla typer av konferenser. Vi har flera välutrustade konferenslokaler och sammanträdesrum i olika storlekar och är vana vid att ordna allt som våra konferens gäster behöver.

Grand Hotel har nu även fått sällskap av Värdshuset Hwitan som ligger ett par hundra meter från Grand. Med Hwitan har ett hotell blivit två och vi har idag över 100 rum. För konferenser, företagsfester och andra arrangemang har vi mängder med alternativ i allt från konferensrum på Grand och Hwitan till riktigt stora arrangemang i Tryckhallen.

Vill ni kombinera konferensen med en aktivitet eller extra nöjesarrangemang så står vi gärna till tjänst. Så oavsett typ av arrangemang - slå oss en signal och berätta om era önskemål så lämnar vi ett förslag på vad vi kan erbjuda.

Logi

För att ge våra gäster maximal valfrihet har vi tre olika rumskategorier på Grand. Rummen varierar i storlek men grundstandarden i form av nya sköna sängar, platt-TV, telefon, trådlöst bredband, helkaklade badrum och minibar är gemensamt för alla.

Aktiviteter

Utöver arbete, mat och vila så kanske ni är intresserade av att kombinera konferensen med en trevlig kvällsaktivitet. Varför inte satsa på en av våra populära provningar. Vi har till exempel vinprovning baserat på TV-programmet På Spåret, vi provar oss igenom 5 olika viner och till varje vin beger vi oss på en resa med frågor på samma vis som i TV-varianten. Vi ni ha mer fart kan vi ordna en "egen krogshow".

Pris

Enkelrum från 810:-/natt Dubbelrum från 990:-/natt
  • Hotellgatan 1
    311 31  FALKENBERG
  • Telefon: 0346-144 50
  • Fax: 0346-144 59

  • E-post
  • Webbplats
1